Wie zijn wij

Mijn naam is Carina Bakker-Erwee, en ik ben geboren in Zuid-Afrika. Sinds december 1996 woon ik in Hardenberg, met mijn echtgenoot en drie dochters.

Sinds november 2009 verkoop ik huidverzorgingsproducten van Rooibos African Extracts in mijn studio, en nu ben ik blij dat ik u nu kan vertellen dat ik nu importeur vanuit Nederland van dit produkt ben geworden!
De heilzame werking van rooibos ken ik al vanaf mijn prille jeugd, dat kan ook niet anders als je opgegroeid bent in Zuid-Afrika. Heel graag wil ik u wat meer vertellen over de werking van rooibos zodat u mijn enthousiasme over dit produkt begrijpt! Het rooibosextract in onze producten bevat tot 11 keer meer anti-oxidanten dan andere rooibosextracten. Door gebruik te maken van een extractiemethode die ontleend is vanuit de groene thee is het gelukt een hoge concentratie rooibos te verwerken met natuurlijke plantenextracten.
Door deze ontwikkeling is onze huidverzorging zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. Onze producten bevat ook zink, dat essentieel is voor de stofwisseling van de huid en zijn eigen alfahydroxydezuur dat de huid glad maakt en fijne lijntjes en rimpels vervaagt.
 
 
 
 
 

Contact Us

+31 (0)6 50604015
info@rooibosskincare.nl
Hardenberg

africanextracts

Facebook